Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2022, 10:16

Dr Ćulafić: Moždani udari i kod mladih obolelih od korone

BEOGRAD – U Centru za vaskularna oboljenja mozga, pri Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, možda­ni udar u to­ku i na­kon pre­le­ža­ne ko­ro­ne za­pa­žen je kod mladih, ko­ji ima­ju iz­me­đu 25 i 35 go­di­na. “Godinu dana i tri meseca u okviru Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” postoji Centar za vaskularna oboljenja mozga, a u tom periodu […]
Vest Dr Ćulafić: Moždani udari i kod mladih obolelih od korone objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Moždani udari zapaženi i kod mladih oboljelih od korone

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2022

BEOGRAD - U Centru za vaskularna oboljenja mozga, pri Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, moždani udar u toku i nakon preležane korone zapažen je kod mladih, koji imaju između 25 i 35 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.