Dobri uslovi za vožnju, slabiji intenzitet saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 08:15

Dobri uslovi za vožnju, slabiji intenzitet saobraćaja

Vozače će i danas pratiti dobri uslovi za vožnju, suvi kolovozi, dobra prohodnost puteva, povremeno pojačan vetar u košavskom području i slabiji intezitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Međutim, i pored povoljnih vremenskih prilika i dobrih uslova za vožnju, vozačima se preporučuje da na put ne polaze bez preke potrebe, a ukoliko se ipak odluče, potrebno je da svoja putovanja planiraju u skladu sa svim merama Vlade Srbije za suzbijanje širenja korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << virusa.

Kraj zimskog održavanja puteva i početak građevinske sezone usloviće povremeno veće prisustvo radnika putara na pojedinim deonicama zato vozači treba da voze opreznije i pored toga što je u saobraćaju manji broj vozila, poštujte sva ograničenja u brzini kao i privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Nema zadržavanja na naplatnim rampama.

Kamioni na Batrovcima čekaju dva sata, dok na ostalim teretnim prelazima na granicama nema zadržavanja,.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.