Oprez zbog kiše i magle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog kiše i magle

Pretežno oblačno vreme u većem delu zemlje, kao i moguća pojava kiše i magle u večernjim satima, utiču na smanjenu vidljivost i otežavaju uslove za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apelovao na vozače na oprez.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Dužih zadržavanja, kako je saopštila Uprava granične policije, nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju osam sati, na Batrovcima šest, Kelebiji četiri, kod Gradine 150 minuta, a kod Bačke Palanke 60.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jutarnja magla smanjuje vidljivost, kamioni na Batrovcima čekaju 10 sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2019

Svi putni pravci u zemlji su prohodni, vanrednih zastoja i prekida nema a zbog početka radne nedelje očekuje se pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putevima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Magla i sumaglica ovog jutra mogu uticati na smanjenu vidljivost, pa se savetuje vozačima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.