Jutarnja magla smanjuje vidljivost, kamioni na Batrovcima čekaju 10 sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Dec.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutarnja magla smanjuje vidljivost, kamioni na Batrovcima čekaju 10 sati

Svi putni pravci u zemlji su prohodni, vanrednih zastoja i prekida nema a zbog početka radne nedelje očekuje se pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putevima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Magla i sumaglica ovog jutra mogu uticati na smanjenu vidljivost, pa se savetuje vozačima veća opreznost na putevima pored rečnih tokova, po kotlinama i dolinama. Magla se po pojedinim kotlinama i dolinama može zadržavati i duže tokom dana.

Na naplatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stanicama nema zadržavanja.

Nema dužih zadrdžavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na Horgošu čekaju osam sati, na Кelebiji tri sata , na prelazu Batrovci 10 sati, na prelazu Bačka Palanka četiri sata, na prelazu Gradina dva sata.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Кopaonik; Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica; Кopaonik - Rudnica; Granica PZP Кruševac/Novi Pazar - Кopaonik.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.