Do ponedeljka uveče jak vetar, povremeno sa olujnim udarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do ponedeljka uveče jak vetar, povremeno sa olujnim udarima

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da će do ponedeljka, 25. novembra, u košavskom području duvati jak jugoistočni vetar, koji će povremeno imati i olujne udare, na jugu Banata i više od 24 metra u sekundi.

Slabljenje vetra očekuje se i ponedeljak posle podne i uveče.

U Novom Sadu će biti pretežno sunčano, uz umeren i jak jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće oko pet, a najviša dnevna oko 11 stepeni.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgledima za sedam dana, očekuje se umereno oblačno vreme, u većini mesta sa dnevnom temperaturom i dalje iznad proseka.

Slaba kiša očekuje se u nedelju i ponedeljak na jugu i jugoistoku zemlje, kao i u Timočkoj Krajini, a od četvrtka i u ostalim predelima.

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa olujnim udarima.

Od ponedeljka košava u slabljenju.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Olujni vetar DOBIJA NA SNAZI! Meteorolozi POSEBNO UPOZORAVAJU žitelje ovog dela Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019

Republički hidrometeorološki zavod Srbije objavio na svom sajtu upozorenje za jak i olujni vetar u košavskom području do 25. novembra...- Do ponedeljka u košavskom području vetrovito sa jakim jugoistočnim vetrom koji će povremeno imati olujne udare (veće od 17 m/s), a na jugu Banata i preko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.