Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Avg.2023, 18:37

Đedović: Očekujem da gasovod Srbija-Bugarska bude završen u oktobru

NIŠ – Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović izjavila je danas da očekuje da gasovod Srbija – Bugarska bude završen tokom oktobra ove godine, saopštilo je Ministarstvo. Đedović je tokom obilaska radova na izgradnji gasne interkonekcije Srbija -Bugarska istakla da očekuje maksimalno zalaganje svih učesnika u projektu kako bi gasovod bio završen u roku. “Ovo […]
Vest Đedović: Očekujem da gasovod Srbija-Bugarska bude završen u oktobru objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Ministarka očekuje gasnu interkonekciju Srbija-Bugarska u oktobru

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2023

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović je danas posetila gradilište gasne interkonekcije Srbija-Bugarska i rekla da očekuje maksimalno zalaganje svih učesnika u projektu da bi gasovod bio završen u roku, tokom oktobra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.