Detroit: Tela dece u zamrzivaču, uhapšena majka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detroit: Tela dece u zamrzivaču, uhapšena majka

Žena iz Detroita uhapšena je nakon što su u njenoj kući u zamrzivaču pronađena tela dvoje dece, saopštila je danas policija.

Sudski izvršitelji pronašli su juče tela dečaka i devojčice tokom izvršenja naloga za iseljenje u apartmanskom kompleksu u Detroitu, preneo je ABC njuz.

Prema rečima šefa policije Džejmsa Krega, pronađena su tela dečaka starog oko 11 i devojčice stare oko 14 godina, a autopsija će pokazati kako su oni preminuli.

Majka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čije ime nije obelodanjeno, nije bila u stanu kada su sudski izvršitelji i policija bili u njenom domu, ona je kasnije ispitana u jednom od susednih stanova i uhapšena.

Još dvoje njene dece starih 11 i 17 godina pronađeni su u susednom stanu i stavljeni pod zaštitu.

Komšinica Tori Šilds izjavila je da nije videla dvoje preminule dece oko godinu dana.

Deca uhapšene žene nisu išla u školu, već ih je majka učila kod kuće da im se ne bi nešto dogodilo, izjavili su susedi.

Uhapšena žena je živela u apartmanskom kompleksu, u kome je lišena slobode, najmanje 10 godina, bila je nezaposlena, imala je novčane probleme i dug za neplaćenu kiriju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.