Delovi Novog sada ostali bez struje, u toku otkanjanje kvara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi Novog sada ostali bez struje, u toku otkanjanje kvara

Zbog havarije na distributivnoj mreži, večeras su bez električne energije ostala novosadska naselja naselja Telep, Gbravica, Liman 3 , Novo Naselje i Detelinara.

Kako je za RTV rečeno u Elektrovojvodini, ekipe su na terenu i rade na sanaciji kvara, pojedini kvartovi su već dobili električnu energiju, a za najviše sat vremena svi potrošaći će ponovo biti priključeni na mrežu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Delovi Novog Sada ostali bez struje

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2018

Deo Novog Sada ostao je večeras bez struje zbog havarije na mreži...Struje je nestalo na Grbavici, Limanu 3, Telepu, delu Novog naselja i delu Detelinare...U Elektrodistribuciji navode da su ekipe na terenu i otklanjaju kvar...Kako kažu, svi bi trebalo da dobiju struju za najviše sat vremena...Autor:...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.