Dečak kome je nakon napada vršnjaka odstranjena slezina prebačen u bolnicu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2022, 07:50

Dečak kome je nakon napada vršnjaka odstranjena slezina prebačen u bolnicu u Novom Sadu

Zbog pojave povišene temperature, 13-godišnji dečak iz Subotice, kojem je odstranjena slezina nakon napada vršnjaka u školi, iz subotičke bolnice prevezen je na dalje lečenje u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu, potvrdio je za RTS otac povređenog dečaka.

U pratnji dečaka N. K. je majka koja će biti uz njega za vreme lečenja u Novom Sadu.

Učenik osmog razreda subotičke Osnovne škole "Sonja Marinković" u ponedeljak je zbrinut >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u subotičkoj bolnici, nakon čega je, do vikenda, bio u stabilnom stanju.

Njega su prošle nedelje na odmoru između dva časanapala trojica vršnjaka iz drugog odeljenja.

Jedan od učesnika sukoba je oborio dečaka s leđa, a zbog nezgodnog pada 13-godišnjaku je u subotičkoj bolnici odstranjena slezina.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nisu mogli da nađu uzrok povišene temperature!" Evo zašto je dečak iz Subotice kome je izvađena slezina prebačen u Novi Sad na lečenje

Izvor: Blic, 28.Nov.2022

Dečak iz Subotice, kog su lekari subotičke Opšte bolnice pre nedelju dana operisali i odstranili mu slezinu prebačen je na dalje lečenje u Institut za zdravstvenu zaštitut dece i omladine u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.