Crna Gora na Sajmu turizma u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora na Sajmu turizma u Novom Sadu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, predstavlja svoju ponudu na jubilarnom 50. međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Novom Sadu, u periodu od 5. do 7. oktobra.

Tokom sajma,pored promocije aktuelne turističke ponude za period postsezone, novogodišnjih praznika i zimske sezone, planirano je i predstavljanje brojnih kulturnih i zabavnih manifestacija.

Lokalne turističke organizacije Tivta, Kotora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Herceg Novog na sajmu predstavljaju i programe dočeka Nove godine u svojim opštinama, a doček na otvorenom biće organizovani u Baru, Budvi i Podgorici.

Na zajedničkom štandu svoju ponudu predstavljaju turističke organizacije Ulcinja, Bara, Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Podgorice, Pljevalja, Mojkovca, Bijelog Polja, Nikšića, Berana, Danilovgrada, strateški partneri "HG Budvanska Rivijera" i "JP Morsko dobro", kao i kompanija "13. Jul Plantaže".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.