Čistoća apeluje da se ne prave divlje deponije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čistoća" apeluje da se ne prave divlje deponije

Zbog velikog broja divljih deponija, koje pojedini nemarnih građani prave svakodnevno, JKP "Čistoća" Novi Sad, apeluje na Novosađane da se ponašaju savesno i ne pomognu nam da naš grad održimo čistim i urednim.

"Redovno uklanjamo divlje deponije na teritoriji Novog Sada, ali takođe redovno apelujemo i na sugrađane da ih ne prave i da smeće odlažu u kontejnere i druge posude namenjene za to. Nažalost, još uvek ima onih nesavesnih, koji se o takve apele oglušuju i ugrožavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoju okolinu. Svakodnevno radimo na tome da grad održavamo čistim i urednim i u tom poslu očekujemo pomoć Novosađana. Podsećamo da je odlaganje otpada na Gradskoj deponiji besplatno, a prostor gde se istovara pristupačan", kaže Vladimir Zelenović, direktor JKP "Čistoća" Novi Sad.

Veliki kontejneri za krupni otpad još danas stoje u Kisaču, od sutra do 24. oktobra su na Vidovdanskom naselju, odakle će biti odneti u Čenej, gde će građani moći da odlažu dotrajali nameštaj, sanitarije i drugi krupan otpad.

Akcije uklanjanja divljih deponija se odvijaju svakodnevno, o čemu svedoče fotografije koje možete pogledati na našem sajtu i Fejsbuk stranici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: "Čistoća" ponovo apeluje na Novosađane da ne prave divlje deponije

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2019

Veliki kontejneri za krupni otpad još danas stoje u Kisaču, a od sutra, 22. oktobra do 24. oktobra su na Vidovdanskom naselju, odakle će biti odneti u Čenej gde će građani moći da odlažu dotrajali nameštaj, sanitarije i drugi krupan otpad, saopštila je "Čistoća"...Zbog velikog broja divljih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.