Izvor: Radio 021, 21.Okt.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: "Čistoća" ponovo apeluje na Novosađane da ne prave divlje deponije

Veliki kontejneri za krupni otpad još danas stoje u Kisaču, a od sutra, 22. oktobra do 24. oktobra su na Vidovdanskom naselju, odakle će biti odneti u Čenej gde će građani moći da odlažu dotrajali nameštaj, sanitarije i drugi krupan otpad, saopštila je "Čistoća".

Zbog velikog broja divljih deponija, koje pojedini građani prave svakodnevno, "Čistoća" je ponovo apelovala na Novosađane da se ponašaju savesno i ne pomognu nam da naš grad održimo čistim i urednim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Redovno uklanjamo divlje deponije na teritoriji Novog Sada, ali takođe redovno apelujemo i na sugrađane da ih ne prave i da smeće odlažu u kontejnere i druge posude namenjene za to. Nažalost, još uvek ima onih nesavesnih, koji se o takve apele oglušuju i ugrožavaju svoju okolinu. Svakodnevno radimo na tome da grad održavamo čistim i urednim i u tom poslu očekujemo pomoć Novosađana. Podsećamo da je odlaganje otpada na Gradskoj deponiji besplatno, a prostor gde se istovara pristupačan", kaže direktor "Čistoće" Vladimir Zelenović.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.