Četvrta žrtva koronavirusa u Srbiji, preminula Nišlijka stara 60 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta žrtva koronavirusa u Srbiji, preminula Nišlijka stara 60 godina

Koronavirus odneo je četvrti život u Srbiji. Kako je izjavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, preminula je žena iz Niša, stara 60 godina.

Lončar je za RTS rekao da je ona bila dugogodišnji neregulisani dijabetičar i da je preminula juče u popodnevnim časovima.

"Ona je bila na respiratoru od 21. marta, težak oblik, borili su se lekari, ali nažalost nisu useli da pomognu", rekao je Lončar.

On je apelovao na građane da budu bez kontakta, kod svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuća i da poslušaju savete stručnjaka.

"Da ne bismo dolazili u ovu situaciju, to je jedini način", rekao je Lončar.

Do juče je na respiratorima bila 21 osoba, a Lončar kaže da su to teški pacijenti i da bitnijih promena do jutros nije bilo.

Govoreći o stanju dve bebe koje su zaražene, on je rekao da su dobro i bez ikakvih problema.

"Nastavlja se njihovo praćenje, radi se sve što je neophodno, one su pod budnim okom lekara", rekao je Lončar

U Srbiji su do sada registrovane 303 osobe pozitivne na koronavirus.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žena iz Niša četvrta žrtva koronavirusa u Srbiji

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Mar.2020

Koronavirus u Srbiji odneo je četvrtu žrtvu, preminula je žena, ginekolog Doma zdravlja u Nišu. Prema poslednjim podacima, u Srbiji su koronavirusom zaražene 303 osobe, među kojima i dve bebe...Šezdesetogodišnja žena u Nišu četvrta je žrtva koronavirusa. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.