Budžet Šida za 2019. godinu 1,4 milijarde dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet Šida za 2019. godinu 1,4 milijarde dinara

U Šidu je održana javna debata o budžetu opštine za 2019. godinu. Posle sprovedene javne rasprave i debate Nacrt Odluke o budžetu opštine Šid za 2019. godinu sa svim primedbama, predlozima i sugestijama dostavljen je Opštinskom veću radi utvrđivanja Predloga Odluke o budžetu. Prvobitni predlog budžeta za 2019. godinu iznosio je 1,3 milijarde ali će po rečima nadležnih nakon promena iznosiće preko 1,4 milijarde dinara.

Javna rasprava je trajala 20 dana, od 23. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 12. decembra. U tom vremenskom periodu svi građani su imali mogućnost da upute primedbe, predloge i sugestije Opštinskom veću radi utvrđivanja Predloga Odluke o budžetu. Ovoga puta na javnoj debati pojedinci ispred mesnih zajednica izneli su svoje predloge.

Prvobitni predlog budžeta za 2019. godinu nakon javne rasprave moraće da bude korigovan, ističu u odeljenju za budžet. Razlog su promene koje su primedbama i sugestijama nastale na pozicijama u izdvajanju sredstava za različite namene.

Posle saglasnosti i usvajanja od strane Opštinskog veća Šid koje je zasedalo danas nakon debate Predlog Odluke o budžetu naći će se u narednim danima pred odbornicima lokalnog parlamenta na konačnoj potvrdi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.