Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2023, 07:31

Broj poginulih u požaru na Havajima povećan na 101

Broj poginulih u požaru u gradu Lahaina na havajskom ostrvu Maui povećao se na 101, saopštio je danas guverner Havaja Džoš Grin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru na Havajima nastradalo najmanje 106 ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2023

U požaru koji je prošle sedmice opustošio grad Lahaina na ostrvu Maui poginulo je najmanje 106 ljudi, rekao je guverner Havaja Džoš Grin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DOK SE NA HAVAJIMA BROJE MRTVI, ŠTA RADI BAJDEN? Kritike pljušte, on šokirao odgovorom: Neću da smetam

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023

Broj poginulih u požarima sada je 101, dok se oko 1.300 ljudi vode kao nestali...Američki predsednik Džo Bajden kaže da će otputovati na Havaje "čim bude mogao", nakon kritika na račun njegove reakcije na smrtonosne šumske požare na ostrvu čiji je broj žrtava prešao 100, piše danas BBC....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.