Brnabić: Većina opozicije nije u Skupštini, toliko im je stalo do KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 18:43

Brnabić: Većina opozicije nije u Skupštini, toliko im je stalo do KiM

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je danas da većina opozicije nije prisustvovala drugom danu rasprave o KiM u Skupštini Srbije i ocenila da je opozicija time pokazala svoj odnos prema KiM.

Brnabić je na Tviteru naglasila da je opozicija zahtevala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe u Skupštinu i govori na temu KiM.

"On drugi dan strpljivo, ozbiljno, odgovorno obrazlaže naše pozicije. Većina njih nije tu - ne 102. dan, već drugi dan rasprave. Toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << im je stalo do KiM. Sami su, juče i danas, sve rekli o sebi i odnosu prema KiM", navela je Brnabić na Tviteru.

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas posebnu sednicu posvećenu Kosovu i Metohiji, na čijem dnevnom redu je Vladin Izveštaj o pregovorima sa Prištinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VEĆINA OPOZICIJE NIJE U SKUPŠTINI, TOLIKO IM JE STALO DO KOSOVA" Premijerka žestoko osudila ponašanje opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je danas da većina opozicije nije prisustvovala drugom danu rasprave o KiM u Skupštini Srbije i ocenila da je opozicija time pokazala svoj odnos prema KiM...Brnabić je na Tviteru naglasila da je opozicija zahtevala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.