Brnabić: Ne postoje opštine prvog i drugog reda, niti veliki i mali projekti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Feb.2023, 14:57

Brnabić: Ne postoje opštine prvog i drugog reda, niti veliki i mali projekti

GADŽIN HAN – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas otvaranju obnovljene ambulante u selu Veliki Krčimir u opštini Gadžin Han. Premijerka je istakla da je došla u Veliki Krčimir da pokaže da za Vladu Srbije ne postoje opštine prvog i drugog reda, niti veliki i mali projekti. “Za nas je svaki dan važno […]
Vest Brnabić: Ne postoje opštine prvog i drugog reda, niti veliki i mali projekti objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić u Gadžinom Hanu: Za Vladu ne postoje opštine prvog i drugog reda

Izvor: Danas, 08.Feb.2023

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas otvaranju obnovljene ambulante u selu Veliki Krčimir u opštini Gadžin Han kod Niša.

Nastavak na Danas...

Brnabić prilikom otvaranja ambulante u selu kraj Gadžinog Hana: Podrška projektima koji doprinose boljem životu građana

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Feb.2023

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić poručila je danas, prilikom otvaranja obnovljene ambulante u selu Veliki Krčimir u opštini Gadžin Han, da Vlada čini sve kako bi Srbija u svakom svom delu izgledala bolje i da za nju ne postoje opštine prvog i drugog reda, niti veliki i mali projekti...Brnabić...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.