Boško Gugleta ima 6 meseci i bori se za život

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2021, 22:55

Boško Gugleta ima 6 meseci i bori se za život

Boško Gugleta ima samo nekoliko meseci ali ozbiljnih problema sa zdravljem. Iako trenutno u stabilnom stanju, on je već 40 dana u bolnici. Ne može da se hrani samostalno, ne može da se kreće, tako da je situacija alarmantna, i bitno je što pre sakupiti novac za njegovo lečenje

Na putu prikupljanja novca najverniji saputnici su i humani Novosađani kao i svi ljudi dobre volje.

Tombola i dvorac za decu, tezga sa osveženjem, nakitom i raznim proizvodima deo su mini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bazara koji je porodica malenog Boška organizovala kako bi i Boško nakon primljene terapije i leka bezbrižno rastao.

Naredni Bazar na kojem ćete moći da pomognete Bošku biće održan sutra u tržnom centru Promenada, a do tada možete biti humani i tako što ćete SMS 1032 poslati na 3030.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.