Bez zadržavanja na rampama auto-puteva u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021, 18:13

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva u Srbiji

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima za putnička vozila, saopštilo je danas JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17 sati, na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OPREZNO NA PUTEVIMA: Smanjena vidljivost na pojedinim deonicama, najavljene i PADAVINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 07:35

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja..Česta kiša na većini puteva u zemlji, a u brdsko-planinskim predelima i slab sneg, tako da će mokar kolovoz, smanjena vidljivost zbog magle ili niske oblačnosti otežati saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apeluje na vozače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.