OPREZNO NA PUTEVIMA: Smanjena vidljivost na pojedinim deonicama, najavljene i PADAVINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 07:35

OPREZNO NA PUTEVIMA: Smanjena vidljivost na pojedinim deonicama, najavljene i PADAVINE

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja

Česta kiša na većini puteva u zemlji, a u brdsko-planinskim predelima i slab sneg, tako da će mokar kolovoz, smanjena vidljivost zbog magle ili niske oblačnosti otežati saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apeluje na vozače da smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti

Izvor: B92, 17.Apr.2021

Kiša na većini puteva u zemlji, a u brdsko-planinskim predelima i slab sneg, kao i smanjena vidljivost zbog magle ili niske oblačnosti otežaće saobraćaj...Auto-moto savez Srbije (AMSS) apeluje na vozače da smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila...Prema poslednjim informacijama dobijenim...

Nastavak na B92...

Slaba kiša otežava vožnju u većem delu zemlje, radovi na više deonica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021

Oblačno vreme praćeno slabom kišom u većini mesta u Srbiji otežavaće vožnju, a slab sneg moguć je na planinama iznad 1.000 metara nadmorske visine, zbog čega je na tim deonicama potrebna dodatna opreznost, saopštio je danas AMS S...Vozačima se savetuje da smanje brzinu i povećaju odstojanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.