Besplatna škola sporta za najmađe u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2022, 04:42

Besplatna škola sporta za najmađe u Sremskoj Mitrovici

Sportski savez Grada Sremska Mitrovica već četvrtu godinu za redom organizuje besplatnu školicu sporta za najmlađe. U okviru redovnih sportskih aktivnosti na zatvorenim bazenima sportskog centra “Pinki“ tri puta nedeljno se organizuju treninzi plivanja i sportova na vodi.

Osmesi i dečja graja upotpunili su prijatnu atmosferu gradskog bazena. Uz dobro druženje i igre na bazenu deca razvijaju ljubav prema sportu i zdravim načinima života.

Četvrtu godinu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << redom sportski savez grada Sremska Mitrovica organizuje besplatnu školicu sporta za najmlađe. I ovog leta treninzi, posebno oni na vodi su izuzetno posećeni.

Uz različite aktivnosti kako u sali tako i kroz časove deci od najmlađeg uzrasta se približava svet sporta.

Pored školice sporta na gradskom bazenu održavaju se treninzi plivačkog I triatlon kluba. Takođe postoje I građanski termini gde građani svaki dan mogu da se osveže i rekreiraju u ovim toplim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.