Besplatan ulaz na meč Voša - Tuluz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan ulaz na meč Voša - Tuluz

Kompanija Energotehnika Južna Bačka pozvala je danas, kao deo sponzorskog tima Odbojkaškog kluba "Vojvodina", sve Novosađane da sutra protiv Tuluza besplatno prisustvuju utakmici tog kluba u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prema rečima predsednika te kompanije, Dragoljuba Zbiljića, sponzori su otkupili sve karte za sutrašnji meč, pa će svi građani moći besplatno da podrže OK "Vojvodina" na putu ka elitnom evropskom takmičenju.

"Ponosimo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << time da smo jedna od kompanija koje trenutno čine sponzorski tim OK 'Vojvodina', koji sutra igra meč poslednjeg kola kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona i upućujem poziv svim našim sugrađanima i poštovaocima odbojke da dođu na meč, da pokažemo da je Novi Sad grad odbojke, da napunimo halu 'Spens' i da pokušamo da zajedno dođemo do pobede", kazao je Zbiljić za Tanjug.

"Elektrotehnika Južna Bačka" je, inače, i generalni sponzor paraolimpijskog nacionalnog tima stonotenisera, koji ostvaruje vrhunske rezultate, generalni sponzor kajakaške reprezentacije Srbije, kao i stonoteniskog kluba "Spin".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.