Beringer aparat za bečejsku specijalnu školu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beringer aparat za bečejsku specijalnu školu

Specijalna škola Bratstvo u Bečeju je dobila nov logopedski aparat, za rad sa decom. Bečejska škola pored svoje učenike radi i sa decom sa specijalnim poteškoćama, koji dolaze iz drugih opština. Nov aparat će u mnogome doprineti u razvoju govora kod dece.

Beringer aparat koju je škola dobila, je jedinstvena u regionu. Ovaj logopedski aparat pedagozima pruža pomoć u radu sa decom koji imaju govorni ili slušni poremećaj.

Ovaj digitalni logopedski aparat vrednosti od tri hiljada evra je za školu donirao Nacionalni savet mađarske nacionalne zajednice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.