„Bejbi Egzit“ 17. i 18. maja na Tvrđavi

Izvor: Blic, 09.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Bejbi Egzit“ 17. i 18. maja na Tvrđavi

Na Petrovaradinskoj tvrđavi 17. i 18 maja održaće se Sedmi festival optimizma „Bejbi egzit". Prema najavama organizatora mališani će ove godine nastupati na pet bina koje će biti postavljene na platou kod Muzeja.

Na „Bambino bini" će se predstaviti predškolci, a na „Bini talenata" plesači. Nominovani oskarovci ovogodišnje školske godine predstaviće se na bini „Đački Oskar", a na „Bini šampiona" nastupiće sportisti. Pored ovoga, „Bejbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Egzit" će se održavati i na „Bini Dunava", gde će nastupati deca iz kulturno-umetničkih društava. Pored dece iz Vojvodine, na ovoj bini će nastupiti i deca iz Beograda i cele Srbije. Male dečje kompanije koje žele da učestvuju na „Bejbi Egzitu" mogu da se prijave do nedelje, 11. maja, kada će konkurs biti zatvoren. Prema rečima menadžerke festivala, Maje Bolehradski postoje dve vrste dečjih grupa koje mogu da konkurišu za učešće u ovoj manifestaciji.

- Deca mogu da se organizuju u okviru škola, a mogu i da se samoorganizuju u grupe u kojima će biti mališani koji se znaju iz komšiluka ili treniraju zajedno ili su u rodbinskim vezama - objašnjava Bolehradski.

Pre samog „Bejbi Egzita", kažu organizatori, biće organizovane i radionice u okviru kojih će deca biti upoznata sa aktivnostima koje ih čekaju tokom dva dana festivala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.