Barselona pobedila Eibar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona pobedila Eibar

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras na svom terenu Eibar sa 3:0, u utakmici osmog kola španskog prvenstva i stekli četiri boda prednosti nad Real Madridom.

Barselona je za 14 minuta postigla sva tri gola. Ekipa Luisa Enrikea povela je u 60. minutu golom Ćavija Ernandesa, vođstvo je duplirao Nejmar u 72. minutu, a dva minuta kasnije konačan rezultat postavio je Lionel Mesi.

To je bio 250. prvenstveni gol Mesija i nedostaje mu jedan kako bi izjednačio rekord >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << legendarnog igrača Atletik Bilbaoa Telma Zare. To će pokušati sledećeg vikenda, kada je na programu derbi na Santjago Bernabeu sa Real Madridom, "el klasiko".

Golman Barselone Klaudio Bravo nije primio gol 720 minuta, pa je Barselona jedina ekipa u Primeri koja je sačuvala svoju mrežu.

Barselona je prva na tabeli sa 22 boda, a Eibar zauzima 12. mesto sa devet bodova.

Ranije danas Real Madrid je sa 5:0 pobedio Levante, a Atletik Bilbao i Selta odigrali su nerešeno, 1:1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.