Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023, 06:36

"Barbi" zaradila milijardu dolara i ušla u istoriju (VIDEO)

Na pitanje od milijardu dolara, film „Barbi“ odgovorio je sa „da“. Nepune tri nedelje od početka prikazivanja, blokbaster scenaristkinje i rediteljke Grete Gervig zaradio je neverovatnih 1,03 milijarde dolara na svetskim blagajnama, prema zvaničnim procenama kompanije "Vorener Bros".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evo koliko je film “Barbie” dosad zaradio!

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Avg.2023

Ako se pitate koliko je film Barbie dosad zaradio, na pravom ste mestu! Ova Barbie je milijarderka! Film Grete Gerwing sa Margot Robbie u glavnoj ulozi zvanično je zaradio preko milijardu dolara na blagajnama! Koliko je film Barbie dosad zaradio? Naime, Barbika je zaradila oko 53 miliona dolara na domaćem...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.