Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024, 07:31

BLISKOISTOČNI SUKOB: Borelj se pridružio pozivu SAD na prekid vatre u Gazi; Hamas: Ne znamo koliko je izraelskih talaca živo

Rat Izraela i Hamasa – 150. dan. Visoki zvaničnik Hamasa tvrdi da ta palestinska grupa nema informaciju koliko je izraelskih talaca živo, te da spisak sa imenima ne može da dostavi Izraelu. Visoki predstavnik EU Žozep Borelj pridružio se pozivu potpredsednice SAD Kamale Haris na hitan prekid vatre u Pojasu Gaze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TO JE HUMANITARNA KATASTROFA" Kamala Haris pozvala na hitan prekid vatre u Gazi

Izvor: Blic, 04.Mar.2024

Potpredsednica SAD Kamala Haris povezala je danas na momentalni prekid vatre u Pojasu Gaze i zahtevala od Izraela da poveća priliv humanitarne pomoći usled "nehumanih uslova" i "humanitarne katastrofe" koja je pogodila palestinski narod.

Nastavak na Blic...

UN veruju da je bilo masovnih silovanja i mučenja tokom napada Hamasa, SAD traže od Izraela humanitarni plan

Izvor: VOA, 04.Mar.2024

VAŠINGTON — Potpredsednica Sjedinjenih Država Kamala Haris sastala se u Beloj kući sa članom izraelskog ratnog kabineta Benijem Gancom, tražeći da se primeni šestonedeljni prekid vatre između u Gazi i oslobodi još talaca koje drže ekstremisti. Potpredsednica Kamala Haris pozvala je Izrael...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.