Izrael jasan: Nećemo okončati ovaj rat bez eliminacije Hamasa

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 00:31

Izrael jasan: Nećemo okončati ovaj rat bez eliminacije Hamasa

Izraelski ministar odbrane Joav Galant poručio je da Izrael neće okončati rat u Pojasu Gaze dok Hamas ne bude potpuno eliminisan.

"Nema ko da pomogne teroristima, samo je pitanje naše odluke o čemu ćemo se prvo pobrinuti, a šta drugo“, rekao je Galant obilazeći izraelske trupe.

"Nećemo okončati ovaj rat bez eliminacije Hamasa. Neće biti takve situacije. Neće biti Hamasa kao vladajuće organizacije", zaključio je izraelski ministar.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BLISKOISTOČNI SUKOB: Borelj se pridružio pozivu SAD na prekid vatre u Gazi; Hamas: Ne znamo koliko je izraelskih talaca živo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024

Rat Izraela i Hamasa – 150. dan. Visoki zvaničnik Hamasa tvrdi da ta palestinska grupa nema informaciju koliko je izraelskih talaca živo, te da spisak sa imenima ne može da dostavi Izraelu. Visoki predstavnik EU Žozep Borelj pridružio se pozivu potpredsednice SAD Kamale Haris na hitan prekid vatre...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.