Atheist Rap večeras u Domu omladine Vršac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Atheist Rap" večeras u Domu omladine Vršac

U dvorani Doma omladine u Vršcu danas, sa početkom u 22 časa, nastupiće novosadski sastav Ahteist Rap.

Pank-rok grupa Atheist Rap osnovana je davne 1989. godine u Novom Sadu. Punu afirmaciju su doživeli već debi albumom "Maori i Crni Gonzales"(1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušalaca na prostorima koji tada koncertno nisu bili dostupni bendu, a pesma "Wartburg limuzina" ih dovozi na vrh svih top lista na kojima je bila emitovana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Sastav je nastupao na svim većim festivalima u regionu, a binu su delili i sa bendovima kao što su NOFX, Bad Religion, Buzzcocks, Die Toten Hosen, Nomeansno, PTTB, Cock Sparrer, The Exploited i Green Day.

Atheist Rap nastupa u sastavu: Vladimir Radusinović - Radule (gitara i vokal), Aleksandar Popov - dr Pop (vokal), Aleksandar Milovanov - Atzke (bubnjevi), Zoran Lekić - Leki (bas gitara), Zoran Džuklevski (gitara).

Ulaznice za večerašnji koncert staju 200 dinara, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.