Akrobate, žongleri i iluzionisti oduševili publiku u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akrobate, žongleri i iluzionisti oduševili publiku u Novom Sadu

Posle mnogobrojnih nastupa u zemljama sirom regiona, čuveni internacionalni cirkus na ledu "Grand" u okviru svoje turneje, gostovao je i u Novom Sadu.

Fenomenalni artisti, akrobate, spretni žongleri, misteriozni iluzionisti, uz spektakularne svetlosne efekte, doprineli su da publika u Ledenoj dvorani Spensa doživi pravu čaroliju.

Uzbuđenje je vladalo i pre početka predstave.

"Ja mislim da će ova predstava biti sjajna i navelo me je da dođem zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će biti verovatno zabavno i zanimljivo pošto će klizati. Mislim da će raditi piruete na ledu, da će svašta zanimljivo raditi", rekla je jedna sugrađanka.

"Pa očekujem da se zabavim, volim madjioničarske trikove, zanima me da vidim kako to izgleda na ledu, nisam tome nikada prisustvovala", izjavila je druga sugrađanka.

Ovaj ukrajinski cirkus postoji 40 godina i broji 28 artista, uglavnom bivših profesionalnih klizača koji sada zabavljaju publiku, izvodeći akrobacije i trikove na ledu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.