Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Apr.2024, 22:16

ARR Grada Sremska Mitrovica raspisala Javni poziv za poljoprivrednike

SREMSKA MITROVICA – Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica raspisala je javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima, koji su pretrpeli poljsku štetu prouzrokovanu olujnim nevremenom dana 19.07.2023. godine. Кako je tim povodom rekla Marina Maksimović, direktorica Agencije, prvi od uslova koji je neophodno ispuniti da bi se ostvarila finansijska pomoć se odnosi […]
Vest ARR Grada Sremska Mitrovica raspisala Javni poziv za poljoprivrednike objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Stiže nova jednokratna pomoć u ovom gradu! Evo ko će imati pravo na 170 evra: Ovo su uslovi

Izvor: Blic, 24.Apr.2024, 10:52

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, raspisala je javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima, koji su pretrpeli poljsku štetu od olujnog nevremena koje je zahvatilo ovaj kraj 19. jula prošle godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.