AKTUELNO: Nove 4 žrtve kovida, još 228 zaraženih koronavirusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2021, 06:14

AKTUELNO: Nove 4 žrtve kovida, još 228 zaraženih koronavirusom

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 9.331 osoba, od kojih je 228 bilo pozitivno na virus, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

U istom periodu od posledica virusa preminule su četiri pacijenta.

Trenutno, na respiratorima se nalazi 10 pacijenata.

Od početka pandemije na korona virus je testirano 4.582.288 osoba, od kojih je 719.234, a preminulo je 7.092 osoba.

14.21 - Čačak: Nakon naglog skoka broja zaraženih, stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stabilno

Prema izveštaju Radnog tima za praćenje širenja korona virusa na teritoriji grada Čačka u protekla 24 časa potvrđeno je sedam pozitivnih slučajeva, a na celoj teritoriji Moravičkog okruga 13 slučaja zaraze.

13.32 - Bojat za RTV: 10 pozitivnih na kovid u Novom Sadu

Prema poslednjem preseku, u Novom Sadu 61 pacijent javio se sa simptomima kovida 19, od čega je desetoro bilo pozitivno na taj virus. Na dnevnom nivou se vakciniše više od 240 osoba kojima je to prva doza. Direktor DZ “Novi Sad” Veselin Bojat ističe da se broj pozitivnih osoba kreće od 6 do 11 u toku poslednjih desetak dana.

12.52 - U beogradskim kol-centrima skoro 200.000 poziva

U beogradskim kol-centrima do sada je ostvareno skoro 200.000 poziva sugrađana starijih od 65 godina kako bi dobili pomoć oko prijave za vakcinaciju protiv virusa korona, kao i prevoz do mesta gde se vrši imunizacija.

11.02 - Novozaraženi su mladi i nevakcinisani

Statistika pokazuje da je broj obolelih od kovida kojima je neophodna hospitalizacija i onih sa najtežom slikom značajno manji nego pre masovne imunizacije, ali to ne znači da je kod nevakcinisanih bolja klinička slika, upozorila je direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević, i naglasila da su naročito ugroženi mladi ljudi.

09.29 - Jedan novozaraženi korona virusom u Vranju

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirano je 247 uzoraka iz Pčinjskog okruga, a od tog broja jedan je pozitivan na korona virus.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.