Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Dec.2023, 21:23

9 saveta za roditelje kako da nauče decu strpljenju: Pokažite im i na svom primeru

Na jednostavan i originalan način mališani mogu raditi na sebi Strpljenje je vrlina koja često izmiče i deci i odraslima. U današnjem brzom svetu, gde je trenutno zadovoljstvo uobičajeno, učenje dece strpljenju postalo je izazovnije nego ikada, piše “Meraki Lane”. Međutim, usađivanje ove vredne osobine mališanima je ključno za njihov emocionalni razvoj, veštine rešavanja problema i opšte […]
Vest 9 saveta za roditelje kako da nauče decu strpljenju: Pokažite im i na svom primeru objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

9 savjeta za roditelje da nauče djecu strpljenju

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2023, 15:31

Strpljenje je vrlina koja često izmiče i djeci i odraslima. U današnjem brzom svetu, gdje je trenutno zadovoljstvo uobičajeno, učenje djece strpljenju postalo je izazovnije nego ikada, piše "Meraki Lane".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.