Младост ГАТ и Војводина данас на „Карађорђу“ – бесплатан улаз на меч осмине финала Купа Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 09:57

Младост ГАТ и Војводина данас на „Карађорђу“ – бесплатан улаз на меч осмине финала Купа Србије

Утакмица осмине финала Купа Србије између екипа Младости ГАТ и Војводине одиграће се у данас од 18 часова на „Карађорђу“. Фото: Градске инфо Фудбалски клубови Младост ГАТ и Војводина са задовољством објављују да ће капије стадиона „Карађорђе“ бити отворене за све заинтересоване >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и позивају навијаче да у што већем броју дођу на трибине и улепшају дуел градских ривала.
Подсетимо, Војводина је у прошлој рунди победила РФК Нови Сад 1921 такође на „Карађорђу“.
Утакмица Младост ГАТ – Војводина на програму је у среду у 18 часова, уз директан пренос на каналу Арена премиум 2.
UEFA odbila žalbu Partizana, naredna evropska utakmica u Humskoj bez navijača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Младост ГАТ и Војводина данас на „Карађорђу“ – бесплатан улаз на меч осмине финала Купа Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.