Vulin: Vojska će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vojska će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

"Vojska Srbije je to radila i odmah posle 1999. godine, ali je to u jednom trenutku zaustavljeno i više se niko nije bavio tom zaista vaćnom temom, i za nas ali i za budućnost nalje dece. Ministarstvo odbrane učestvuje u Komisiji koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je formirala Vlada Srbije, ali će sa velikim zadovoljstvom učestvovati i u Komisiji koju je formirala Narodna skupština", izjavio je Vulin na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018", prenosi Ministarstvo odbrane.

Dodao je da će Ministarstvo odbane dati sve podatke kojima raspolaže.

Vulin je, kako saopštava Ministarstvo odbrane na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018" skočio padobranom s tri hiljade metara.

Autor: Fonet
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.