Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Vojna vežba je uvek poruka prijateljima i neprijateljima

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je rekao danas da do "zatezanja" u odnosima Srbije i Hrvatske "ne dolazi sa strane Srbije, već da je to nastavak hrvatske politike, gde se za sve optužuje Srbija".

Vulin je za Radio-televiziju Srbije rekao da Vojska Srbije jača u smislu naoružanja, sastava, opreme, materijalnog statusa i poštovanja.

"Svaka vojna vežba je uvek poruka i prijateljima i neprijateljima", >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ocenio je govoreći o povećanju broja vojnih vežba i istakao da je Srbija izabrala "najteži, ali najčasniji put" vojne neutralnosti.

"Kad je u istoriji Srbija bila jaka, Balkan je bio stabilan", ocenio je Vulin za RTS.

"Nikada u istoriji naših vojnih odnosa nije došla tako velika delegacija", rekao je Vulin povodom posete kineske vojne delegacije Beogradu.

On je kazao da je ta poseta od ogromnog značaja i da pokazuje koliko Kina posmatra Srbiju kao partnera.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vulin: Vojna vežba je uvek poruka prijateljima i neprijateljima

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je rekao danas da do "zatezanja" u odnosima Srbije i Hrvatske "ne dolazi sa strane Srbije, već da je to nastavak hrvatske politike, gde se za sve optužuje Srbija". Članak Vulin: Vojna vežba je uvek poruka prijateljima i neprijateljima se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.