Izvor: Radio 021, 23.Apr.2021, 18:23

Vulin: Komandante Vučiću, želim vam da još dugo čuvate Srbiju i sve Srbe

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je, čestitajući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Dan Vojske Srbije (VS), naveo da će vreme u kome je Vučić komandant VS, ostati zapamćeno po nezabeleženom ulaganju u opremu, naoružanje i standard svih pripadnika vojske.

"Vreme u kome ste vrhovni komandant Vojske Srbije je vreme nezabeleženih ulaganja u opremu i naoružanje, ali i standard svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pripadnika vojske. Vreme Vašeg komandovanja vojskom ostaće zapamćeno kao vreme obnove oružane moći i vreme u kome je Srbija izabrala put vojne neutralnosti", naveo je Vulin.

"Vi ste", nastavio je Vulin, "prvi vrhovni komandant Vojske Srbije koji nije predao, ni izručio nijednog vojnika i oficira, nijednom stranom sudu i prvi koji se nije plašio da iskaže poštovanje našim borcima za slobodu".

"Želim Vam da još dugo, po volji građana Srbije, komandujete našom vojskom i čuvate Srbiju i sve Srbe", naglasio je Vulin.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.