Vreme Vašeg komandovanja vojskom ostaće zapamćeno Vulin čestitao Vučiću Dan Vojske

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 12:31

"Vreme Vašeg komandovanja vojskom ostaće zapamćeno" Vulin čestitao Vučiću Dan Vojske

Vulin je u čestitki naveo da je u vreme kada je Vučić postao vrhovni komandat Vojska Srbije imala velika ulaganja u opremu i naoružanje

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin čestitao je danas predsedniku i vrhovnom komandantu Vojske Srbije Aleksandru Vučiću Dan Vojske, 23. april.

, ali i standrad svih pripadnika vojske.

- Vreme Vašeg komandovanja vojskom ostaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapamćeno kao vreme obnove oružane moći i vreme u kome je Srbija izabrala put vojne neutralnosti - naveo je Vulin.

Istakao je i da je Vučić prvi vrhovni komandant Vojske Srbije koji nije izručio nijednog vojnika i oficira nijednom stranom sudu, kao i prvi koji se nije plašio da iskaže poštovanje srpskim borcima za slobodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin čestitao predsedniku Vučiću Dan Vojske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin čestitao je danas predsedniku i vrhovnom komandantu Vojske Srbije Aleksandru Vučiću Dan Vojske, 23. april...Vulin je u čestitki naveo da je u vreme kada je Vučić postao vrhovni komandat Vojska Srbije imala velika ulaganja u opremu i naoružanje,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vulinova čestitka Vučiću: Komandante još dugo da čuvate Srbiju i sve Srbe

Izvor: Danas, 23.Apr.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je u čestitki predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana Vojske Srbije (VS), naveo danas da će vreme u kome je Vučić komandant VS, ostati zapamćeno po nezabeležnom ulaganju u opremu, njeno naoružanje i standard svih pripadnika vojske.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.