Vulin: Dobri rezultati odbrambene industrije u opremanju Vojske Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 14:47

Vulin: Dobri rezultati odbrambene industrije u opremanju Vojske Srbije

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa direktorima preduzeća iz Grupacije Odbrambene industrije Srbije, a na sastanku su sumirani rezultati višegodišnjeg rada na podizanju sposobnosti Odbrambene industrije i njenom tehnološkom napretku, kao i sposobnosti da opremi Vojsku Srbije najsavremenijim naoružanjem.

Vulin je direktorima preduzeća iz Grupacije OIS zahvalio na uspešnoj saradnji i ukazao na rezultate i veliki uspeh koji je ta industrija postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prethodnih godina.

On je posebno istakao započeti projekat nabavke naoružanja koje proizvodi Odbrambena industrija Srbije od strane Ministarstva odbrane za koji je Vlada obezbedila potrebna finansijska sredstva.

Svako od preduzeća Grupacije Odbrambene industrije Srbije, naglasio je ministar Vulin, ima ozbiljne zadatke na projektima opremanja, dodajući da smo rezultate tog rada imali priliku da vidimo nedavno na vežbi "Sadejstvo 2020".

Predstavnicima preduzeća namenske industrije ministar je poželeo uspešan rad i u narednom periodu, uz nadu da će i ubuduće održati dostignuti tempo razvoja i osvajanja novih proizvoda na dobrobit Vojske Srbije i Ministarstva odbrane.

U ime Sektora za materijalne resurse i preduzeća iz Grupacije OIS, pomoćnik ministra dr Nenad Miloradović uručio je ministru Vulinu prigodan poklon.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.