Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2024, 15:09

Vučić: Ulagažemo 300 miliona evra u novo domaće naoružanje za Vojsku Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas na prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije, u kompleksu Niške tvrđave, da su u toku ulaganja u nove proizvode domaće namenske industrije koji će biti uvedeni u naoružanje Vojske Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Nišu, prisustvuje prikazu naoružanja i vojne opreme (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Niš gde prisustvuje prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije, a ovom prilikom će prvi put biti predstavljen sistem za elektronska dejstva Repelent namenjen za borbu protiv bespilotnih letelica.

Nastavak na Blic...

"STO PUTA SAM VAS MOLIO DA TO PROMENITE" - Vučić otkrio šta mu je Šojgu rekao o NAŠIM PUŠKAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Problem je u okviru...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije u kompleksu Niške tvrđave...Vučić je prišao jednom mladom tenkisti koji mu je rekao da ima 25 godina i da je iz Beograda...- Vidi ga, momak i po. Najmanje vojnika imamo iz Beograda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Premijera "repelenta", selfiji sa Vučićem i invazija niških funkcionera na Tvrđavu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024

Borbeni i neborbeni sistemi, brojno naoružanje, vojna oprema i proizvodi srpske odbrambene industrije prikazani su danas na Gradskom polju u Nišu. Prvi put predstavljen sistem za elektronska dejstva “repelent“, a prikazu naoružanja prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koga su dočekali...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.