STO PUTA SAM VAS MOLIO DA TO PROMENITE - Vučić otkrio šta mu je Šojgu rekao o NAŠIM PUŠKAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:27

"STO PUTA SAM VAS MOLIO DA TO PROMENITE" - Vučić otkrio šta mu je Šojgu rekao o NAŠIM PUŠKAMA

Problem je u okviru.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije u kompleksu Niške tvrđave.

Vučić je prišao jednom mladom tenkisti koji mu je rekao da ima 25 godina i da je iz Beograda.

- Vidi ga, momak i po. Najmanje vojnika imamo iz Beograda i Novog Sada. Sada ćete brže da napredujte - rekao mu je Vučić a onda prišao i rekao da pokaže pušku.

- Sto puta sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas molio da okvir bude transparentan i da vojnik može da vidi koliko mu je metaka ostalo. I dalje to nismo uradili. Napravite da to svuda bude - rekao je Vučić pa otkrio da je to jedina stvar koju mu je Šojgu rekao za naše automate i puške.

- Rekao mi je - mora da mu magacin bude transparentan da vojnik zna koliko mu je metaka ostalo - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.