Vučić vanredno sa šefovima vojske i policije

Izvor: RTS, 23.Nov.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić vanredno sa šefovima vojske i policije

Predsednik Aleksandar Vučić održao je vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi.
Sastanku u Predsedništvu prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvovali su i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica: Načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov, komandant specijalne brigade brigadni general Miroslav Talijan, načelnik Uprave Vojne policije brigadni general Rajko Milovanović.
Takođe, na sastanku su bili i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.
Vanredno je zakazana i sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova. 
Pripadnici ROSU upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četiri osobe. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova, Vučić sa šefovima bezbednosnih službi

Izvor: Blic, 23.Nov.2018

U toku je vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić od jutros ima vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.