Izvor: Bor030.net, 26.Maj.2023, 15:06

Vučić izdao naredbu da se podigne borbena gotovost Vojske Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao je danas naredbu da se podigne borbena gotovost Vojske Srbije na najviši stepen, saznaje Tanjug. Predsednik i vrhovni komandant Aleksandar Vučić potpisao je naredbu o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo, i naredio im hitan pokret u pravcu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom. Ministar odbrane Miloš […] The post Vučić izdao naredbu da se podigne borbena gotovost Vojske Srbije appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić izdao naredbu da se podigne borbena gotovost VS

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Maj.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao je danas naredbu da se podigne borbena gotovost Vojske Srbije na najviši stepen. Predsednik i vrhovni komandant Aleksandar Vučić potpisao je naredbu o podizanju borbene gotovosti jedinica Vojske Srbije na najviši nivo, i naredio im hitan pokret...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.