Vučić: Dodatna reforma vojske ali stajemo sa kupovinom oružja G

Izvor: Danas, 03.Dec.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dodatna reforma vojske ali stajemo sa kupovinom oružja G

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija ići na dodatnu reformu vojske ali to ne znači dodatnu kupovinu oružja, kako to naši ljudi obično misle, već naprotiv "čak ćemo da stanemo sa kupovinom oružja ali ćemo da razvijamo na pametan način kompletan sistem odbrane" o čemu može mnogo da se nauči od Belorusije.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Dodatna reforma vojske, stajemo sa kupovinom oružja

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija ići na dodatnu reformu vojske, ali to ne znači dodatnu kupovinu oružja...Kako je Vučić rekao, Srbija će stati sa kupovinom oružja "ali će na pametan način razvijati kompletan sistem odbrane o čemu može mnogo da se nauči od Belorusije"..."Bićemo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.