Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2023, 23:12

Vučević i Mojsilović: Vojska i Kosovo i Metohija, kome smeta redovno stanje

Ja sam kao načelnik Generalštaba 24. septembra dobio zadatak da u potpunosti stavimo pod kontrolu Kopnenu zonu bezbednosti i u punom kapacitetu obezbedimo administrativnu liniju preventivnim razmeštajem dela snaga Vojske Srbije, rekao je general Milan Mojsilović u Takovskoj 10, i naglasio da to nije bila puna borbena gotovost. Ministar odbrane Miloš Vučević kaže je Srbija izložena ozbiljnim pritiscima i drugim vidovima konvencionalnog i nekonvencionalnog opštenja. Povodom hapšenja Milana Radoičića, kaže da je Srbija pravna država i da je teret dokazivanja na nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojsilović naveo koje naređenje je dobila Vojska Srbije 24. septembra

Izvor: Danas, 04.Okt.2023, 07:13

General Milan Mojsilović rekao je sinoć u gostovanju na RTS-u, upitan o pucnjavi u Banjskoj, da nisu postojali indikatori koji ukazuju da će se nešto krupno i tako komplikovano desiti, i da je stanje bilo redovno.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.