Vojska Srbije Leskovčanima poklonila knjige

Izvor: juGmedia, 01.Nov.2013, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska Srbije Leskovčanima poklonila knjige

LESKOVAC – Leskovačka biblioteka „Radoje Domanović“ postala je danas bogatija za 13.000 knjiga sa šest hiljada naslova, poklon Vojske Srbije iz rasformirane garnizonske biblioteke.

Osim stručne literature, u donaciji su i knjige iz oblasti beletristike, među kojima značajno mesto zauzimaju svetski klasici.

Predstavnik komande garnizona Treceg centra u Leskovcu Zoran Mitov izrazio je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nadu da će ovaj fond podići bibliotekarstvo na viši nivo, budući da je u dobrom stanju, a direktorka biblioteke Svetlana Veličkovska je najavila formiranje komisije za rasporedjivanje knjiga.

Narodna biblioteka „Radoje Domanovic“ u Leskovcu, po popisu iz 2013. godine, poseduje 101.400 monografskih publikacija, 2774 (godišta) časopisa i 63 godišta (626 svesaka) novina.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.