Vojno - policijska parada Odbrana slobode 10.maja u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 04.Maj.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojno - policijska parada "Odbrana slobode" 10.maja u Nišu

Kako iz Ministarstva odbrane Republike Srbije najavljuju, na ovom događaju koji je prvobitno planiran za 24.mart pa odložen za maj, učestvovaće više od 4.000 pripadnika Vojske Srbije i MUP-a, oko 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 40 vazduhoplova.
Zbog priprema i uvežbavanja doći će do uvođenja posebnog režima saobraćaja u nekoliko niških ulica i bulevara. Tako će  od 4. do 10. maja, u vremenu od 9 do 19 sati, režim saobraćaja  biti izmenjen u: Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Nikole Tesle, Bulevaru Heroja sa Košara, Bulevaru 12. februar (dve kolovozne trake u smeru od raskrsnice sa ul. Sarajevska do skretanja za Čumurlijski put) i u ulici Aleksandra Medvedeva (od ulaza u naselje Stevan Sinđelić do Bulevara Nikole Tesle).
Iz Ministarstva obaveštavaju građanstvo da će zbog priprema od 4. do 10. maja, vojni vazduhoplovi nadletati područje Niša.

Građani i mediji će moći da prate i deo priprema i vežbanja za paradu od 7. do 9. maja, kao i sam događaj koji će biti održan u petak, 10. maja.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.