Vlada Srbije usvojila odluku o formiranju timova za kontrolu granice

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije usvojila odluku o formiranju timova za kontrolu granice

Vlada Srbije usvojila je na večerašnjoj sednici odluku o obrazovanju zajedničkih policijskih i vojnih snaga za obavljanje zadataka u kontroli granice Srbije Vlada Srbije usvojila je na večerašnjoj sednici odluku o obrazovanju zajedničkih policijskih i vojnih snaga za obavljanje zadataka u kontroli granice Srbije. Kako se navodi u saopštenju Vlade Srbije zajednički timovi vojske i policije kontrolisaće granicu Srbije sa Bugarskom i Makedonijom. Cilj je da se spreči nelegalni prelazak migranata i kriminalno ponašanje krijumčara ljudi. Prema procenama u Srbiji je trenutno 2.700 migranata u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Povećan broj migranata u Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2016

Broj migranata koji borave na području šidske opštine je povećan proteklih dana. U želji da zaštiti svoje granice od nekontrolisanog priliva i gomilanja migranata Vlada Srbije donela odluku o formiranju zajedničkih policijskih i vojnih timova čiji je cilj da se sačuvaju granica od ilegalnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.