VAŽAN SASTANAK PRED VUČIĆEM: Predsednik Srbije danas na predstavljanju rezultata Vojske u 2021. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 08:14

VAŽAN SASTANAK PRED VUČIĆEM: Predsednik Srbije danas na predstavljanju rezultata Vojske u 2021. godini

Sastanak će biti održan u Domu Garde na Topčideru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas sastanku na kojem će biti predstavljeni rezultati analize stanja, operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2021. godinu.

, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Sastanku će prisustvovati potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, kao i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vojska Srbije će reagovati na pokušaje ugrožavanja građana na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2022

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) general Milan Mojsilović rekao je danas da ne isključuje nove jednostrane akcije kosovskih bezbednosnih snaga na severu Kosova i Metohije (KiM), ali je dodao da će VS reagovati na takve pokušaje..."Ne isključujem mogućnost da se bezbednosne snage koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.