U Niškoj Banji održano regionalno takmičenje organizacija Crvenog krsta (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Jun.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Niškoj Banji održano regionalno takmičenje organizacija Crvenog krsta (VIDEO)

Preko dvadeset ekipa organizacija Crvenog krsta iz južne i jugoistočne Srbije takmičilo se u Niškoj Banji u međuregionalnom nadmetanju, za učešće u finalu republičkog takmičenja koje se održava sredinom septembra. Ekipama se pridružila i vojska Republike Srbije kao podrška, ali i GO Niška Banja koja se potrudila da jednodnevno takmičenje protekne u najboljem redu.
Preko dvadeset ekipa, uvežbanih da što bolje odreaguju u kriznim situacijama predvodili su iskusni vodiči, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << a kako kažu, svima je cilj, da kući odnesu pobedu.
U niškom Crvenom krstu ističu da je Niš po ko zna koji put pokazao da ima potencijala za ovakve vidove manifestacija, i da će se potruditi da svima pomogne u što većoj meri, ne bi li unapredili znanje koje već imaju.
U GO Niška Banja navode da je ovo samo još jedan doakaz koliko ovde ima potencijala za razvoj turizma ali i međunarodnih takmičenja raznih vrsta.
Nakon međuregionalnih takmičenja,najbolje ekipe organizacija Crvenog krsta takmičiće se za prvo mesto već krajem leta, na republilokm takmičenjukoje će se održati u prestonici Srbije.

Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

U Niškoj Banji održano regionalno takmičenje organizacija Crvenog krsta

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jun.2015

Preko dvadeset ekipa organizacija Crvenog krsta iz južne i jugoistočne Srbije takmičilo se u Niškoj Banji u međuregionalnom nadmetanju, za učešće u finalu republičkog takmičenja koje se održava sredinom septembra...Ekipama se pridružila i vojska Republike Srbije kao podrška, ali i GO Niška...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.